На Хмельниччині впровадження енергозберігаючих технологій – одне з головних завдань в діяльності влади

На Хмельниччині впровадження енергозберігаючих технологій – одне з головних завдань в діяльності влади

24.08.13 09:12 0 811
Перебуваючи на Старосинявщині, робоча група під керівництвом начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Володимира Вербановського перевірила, як проводиться реалізація інвестиційних проектів у сфері переоснащення газових котелень об’єктів бюджетної та соціальної інфраструктури на обладнання, що працює на місцевих видах палива. Було встановлено модульну котельню потужністю 250кВт та 5 котлів загальною потужністю 1300 кВт.

В результаті у районі від споживання природного газу відмовились 5 шкіл, районний будинок культури, ЦРЛ, дитячий садочок та райдержадміністрація. У модульній котельні Адампільської ЗОШ І-ІІІ ступенів встановлено котел «Ретро», потужністю 250 кВт, який обігріває школу та місцевий дитсадок «Малятко» загальною площею майже 2000 метрів квадратних.

Обсяг залучених інвестицій у район становить близько 2,3 млн. гривень. Встановлення котлів, що працюють на пелетах, дало можливість зменшити витрати бюджетних коштів близько 280 тис. грн за опалювальний період та значно зменшити споживання природного газу.

Члени робочої групи, оглядаючи котельню, відмітили високий технологічний рівень встановлених котлів, які здатні працювати в автоматичному режимі та відповідно регулювати температуру.

Впровадження аналогічних проектів планується і на об’єктах Старокостянтинівського та Білогірського районів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За ініціативи Віктора ...
Наступна новина: ITF Єгипет. Харченко - у ...

КОМЕНТАРІ