У Львівській області актуальні питання обговорили під час зустрічі

У Львівській області актуальні питання обговорили під час зустрічі

24.08.13 11:00 0 878
Податківці та представники малого, середнього бізнесу Турківщини обговорили питання застосування норм Податкового кодексу, подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронній формі, електронні сервіси для платників податків.

Начальник Турківського відділення Самбірської ОДПІ Марія Павлович, наголосила, що покращення сервісного обслуговування платників податків, яке полягає в мінімізації документообігу, спрощенні процедур реєстрації та звітування, запровадженні електронних технологій, які дозволяють надавати послуги платникам дистанційно, а також зменшення фіскального тиску шляхом скорочення податкових перевірок – залишаються незмінними у роботі органів Міндоходів.

Увагу присутніх було акцентовано на поданні звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронній формі дротовими і бездротовими каналами зв’язку. Головний державний інспектор Ігор Дец нагадав, що таке звітування можливе як шляхом придбання нової касової техніки, а саме РРО, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, так і шляхом доопрацювання існуючої та приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних.

Так, на сьогоднішній день в Турківському відділенні Самбірської ОДПІ зареєстровано 38 касових апаратів, з них 28 уже формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервери органів Міндоходів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині пройшов ...
Наступна новина: Українські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ