У Львові до рук правоохоронців потрапив серійний крадій автомобільних номерних знаків

У Львові до рук правоохоронців потрапив серійний крадій автомобільних номерних знаків

24.08.13 08:39 0 950
Львівські працівники міліції на «гарячому» впіймали місцевого жителя, який облюбував крадіжки автомобільних номерних знаків. Чолов’яга, знаходячись на вулиці Чукаріна, саме пробував зняти чергові номера з автомобіля марки «Chana Bennі».

До Сихівського райвідділу міліції від жителів мікрорайону Сихів почали надходити заяви про крадіжки номерних знаків з їхніх автомобілів. При цьому люди зазначали, що після крадіжки до них телефонував невідомий мужчина, пропонуючи повернення за гроші викрадених речей.

Як розповів заступник начальника Сихівського райвідділу Львівського управління міліції Масендич Ігор Федорович, викрадені речі правопорушник намагався повертати власникам, але за відповідну винагороду. Однак жоден з потерпілих не погоджувався на такі «угоди», а натомість якнайшвидше прямував до органів внутрішніх справ, заявляючи про злочин.

Чоловіка при спробі скоїти черговий злочин упіймали співробітники Сихівського райвідділу міліції. 38-річний правопорушник якраз брався до відкручування з автомобіля марки «Chana Bennі» номерних знаків.

Загалом чоловіка підозрюють у причетності до восьми таких крадіжок. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене правопорушення чоловік може понести відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ