У Волинській області традиційно в Ковельській виховній колонії напередодні Дня Незалежності відбулися підсумкові змагання заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених

У Волинській області традиційно в Ковельській виховній колонії напередодні Дня Незалежності відбулися підсумкові змагання заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених

24.08.13 11:32 0 986
Традиційно в Ковельській виховній колонії напередодні Дня Незалежності відбулися підсумкові змагання ХХІV заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених.

Привітати учасників спортивних змагань завітали радник голови облдержадміністрації Артур Даниленко, начальник служби у справах дітей Ковельського міськвиконкому Жанна Вельма, заступник начальника управління ДПтСУ в області Юрій Безушкевич.

Учасники спартакіади змагалися у бігу на 400 та 1500 м, гирьовому спорті, футболі, волейболі, баскетболі, інших видах спорту.

1 місце у загальнокомандному заліку посіла команда відділення СПС №1, їх нагородили почесним кубком.

З нагоди Дня Незалежності від благодійного фонду «Рідна Волинь» вихованці колонії отримали спортивний інвентар на суму 3 тисячі гривень: футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, набори для настільного тенісу, волейбольну сітку. А для потреб загальноосвітньої школи передали сучасну аудиторну дошку. Найкращі спортсмени: Дмитро Лісіченко, Ростислав Кравченко, Максим Сірак отримали від благодійного фонду «Рідна Волинь» сучасні електронні книжки.

Приємно зазначити, що з року в рік увага представників органів влади та місцевого самоврядування, благодійних фондів до фізичного виховання молоді зростає, а долі дітей, які опинились за гратами, не залишають їх байдужими.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці Тернопілля ...
Наступна новина: 24 слухача навчального ...

КОМЕНТАРІ