Дізнатися про Луцьк більше можна з інформаційних таблиць

Дізнатися про Луцьк більше можна з інформаційних таблиць

24.08.13 11:37 0 1034
Напередодні Дня міста у Луцьку міська рада встановила 20 інформаційних таблиць єдиного зразка з короткою історичною довідкою українською та англійською мовами на об’єктах культурної спадщини міста.

Над проектом працювала затверджена розпорядженням міського голови робоча група, до складу якої входили представники міської та обласної влади, краєзнавці, фахівці туристичної галузі. Вона визначила перелік пам’яток, що отримали нове інформативне ознакування: Луцький замок, Церква Іоанна Богослова, монастир шариток, монастир єзуїтів та Кафедральний костел святих апостолів Петра і Павла, монастир бригіток, монастир домініканів, синагога, Лютеранська кірха, Церква Покрови Пресвятої Богородиці, Архітектурний комплекс Луцького братства, Свято-Троїцький кафедральний собор, будинок сім’ї Косачів, будинок Пузини, Аптека-музей, монастир тринітаріїв, Караїмська вулиця, майдан Братський міст, площа Ринок, будинок Кронштейнів, вулиця Лесі Українки.

Нові інформаційні таблиці є частиною системи туристичної інформації у місті Луцьку та стилістично відповідають вже існуючій системі ознакування: вони витримані в тій же кольоровій гамі, на них використовуються ті ж піктограми об’єктів, що на картах-схемах, вказівниках та світлових пілонах міста.

Проект реалізовано з метою забезпечення поінформованості туристів, які знайомляться з містом самостійно, а також підвищити рівень знання історії міста самих лучан, які тепер можуть дізнатися більше про його пам’ятки культурної спадщини та цікаві історичні моменти.

Проект став чудовим подарунком Луцьку до святкування Дня міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Львові розпочав роботу IV ...

КОМЕНТАРІ