У Волинській області працівників ГУ Міндоходів зі святом Незалежності привітали на урочистих зборах

У Волинській області працівників ГУ Міндоходів зі святом Незалежності привітали на урочистих зборах

24.08.13 12:19 0 973
В Головному управлінні Міндоходів Волині відбулись урочисті збори з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності. Співробітників регіонального управління Міндоходів щиро привітав зі святом Незалежності начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Ігор Сінгаєвський предав колективу управління щирі вітання з Днем Незалежності від Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, зазначивши, «що зусилля Міністерства доходів і зборів України і фахівців ГУ Міндоходів Волині, зокрема, спрямовано на формування сприятливого бізнес-клімату, підтримку приватної ініціативи, формування простих і зрозумілих, а головне – стабільних правил ведення бізнесу, якісний сервіс для громадян та підприємницьких кіл».

«Спільними зусиллями ми з вами, шановні друзі, будуємо європейську державу, – наголосив керівник Головного управління Міндоходів у Волинській області, – в якій наше спільне майбутнє визначатиме Закон і справедливість. Для цього потрібні громадянська злагода і патріотизм, натхненна праця і стабільність, які є важливими чинниками позитивних змін в країні. Наше спільне майбутнє, майбутнє нашої держави залежить тільки від нас самих».

На урочистих зборах кращих представників ГУ Міндоходів Волині Ігор Сінгаєвський нагородив заслуженими відзнаками – Почесними грамотами Волинської облдержадміністрації та Волинської обласної ради.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В серпні на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ