У Волинській області працівниками ДАІ затримано водія автомобіля у стані алкогольного сп'яніння

У Волинській області працівниками ДАІ затримано водія автомобіля у стані алкогольного сп'яніння

24.08.13 12:08 0 991
Близько 16:00 під час відпрацювання районів області нарядом взводу супроводу УДАІ УМВС у Старовижівському районі було зупинено автомобіль марки «Ауді-80».

Інспектори ДАІ відрекомендувались та почали перевіряти документи. Як було встановлено за кермом перебував один із посадовців Старовижівського району.

Під час спілкування від водія було чути різкий запах алкоголю. Після цього міліціонери запропонували водію проїхати на освідування в Старовижівську ЦРЛ. Останній на цю пропозицію міліціонерів погодився не відразу. Та все ж таки до лікарні поїхав, проте від проведення освідування відмовився. Слід зазначити, що до лікарні приїхало троє чоловік, знайомих водія, які себе грубо поводили по відношенню до стражів порядку і намагалися вирішити питання, так би мовити без протоколу.

Працівниками міліції відносно водія «Ауді» було складено адміністративний протокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів).

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Двох зниклих на Вінничині ...

КОМЕНТАРІ