Закарпатським платникам ПДВ повернули 201 млн. гривень

Закарпатським платникам ПДВ повернули 201 млн. гривень

24.08.13 12:14 0 891
Таку суму бюджетного відшкодування отримали платники податку області протягом січня-липня цього року. За цей період на загальних підставах повернено близько 128 млн. грн. та в автоматичному режимі більше 73 млн. грн.

Фахівці відділу контролю за правомірністю бюджетного відшкодування податку на додану вартість управління оподаткування та контролю окремих об’єктів та операцій ГУ Міндоходів у Закарпатській області, відзначають, що «автоматом» в області бюджетне відшкодування отримують дев’ятнадцять суб’єктів господарювання. В цьому році за сім місяців вони отримали на свої рахунки на 20 млн. 114 тис. грн. або 37,8 % більше ніж за відповідний період 2012 року. Тоді вони автоматично отримали відшкодування понад 53 млн. 183 тис. грн.

Нагадаємо, щоб отримувати бюджетне відшкодування податку на додану вартість «автоматом» платникам необхідно відповідати критеріям встановленим законодавством. Основні з яких: відсутність податкового боргу, відсутність процедури банкрутства у судовому порядку, середній рівень заробітної плати на підприємстві повинен у два з половиною рази перевищувати мінімальний встановлений законодавством рівень, чисельність працюючих має перевищувати 20 найманих осіб, підприємство повинно знаходитись за місцем реєстрації, а також інші визначені статтею 200 Податкового кодексу України.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопільський ...

КОМЕНТАРІ