відкрита обласна Дошка Пошани «Кращі люди Хмельниччини

відкрита обласна Дошка Пошани «Кращі люди Хмельниччини

24.08.13 11:50 0 830
23 серпня у рамках святкування Дня Державного Прапору України, відбулося відкриття обласної Дошки Пошани «Кращі люди Хмельниччини». В урочистостях прийняли участь керівництво Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Цьогоріч обласна Дошка Пошани вмістила світлини кращих представників науки і мистецтва, сільськогосподарського та промислового виробництва, спорту, освіти та медицини, правоохоронних органів, збройних сил та рятувальників. Серед найкращих людей Хмельниччини є й фото Олега Грибовського, старшого сапера відділення піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Вітаючи земляків зі святом очільник області Василь Ядуха зазначив, що Хмельниччина завжди була багата на талановитих та роботящих людей, які своєю працею прославляють наш край. Ці люди йдуть попереду та ведуть за собою інших, є прикладом для нас усіх у тому, як потрібно працювати та по-справжньому любити свій край, свій народ, свою Батьківщину. Вручаючи нагороди кращим подолянам, він вітав кожного та висловлював вдячність за сумлінну працю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Рівненщини ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ