Любов до України єднає нас…

Любов до України єднає нас…

24.08.13 11:19 0 980
Керівник Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михалчич привітав працівників регіонального представництва та платників податків краю з Днем Незалежності України.

З нагоди найбільшого національного свята українського народу в актовій залі Головного управлінні Міндоходів відбулось святкове зібрання.

З нагоди Дня Незалежності України за значний особистий внесок у розвиток територіальних органів Міністерства доходів та зборів, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну та добросовісну працю Почесною грамотою Хмельницької обласної адміністрації нагороджені кращі співробітники Міндоходів: начальник координаційно-моніторингового управління Лариса Лапінська, перший заступник начальника Шепетівської ОДПІ Валентина Ординська, начальник Волочиського відділення Хмельницької ОДПІ Анатолій Саланський, заступник начальника слідчого управління фінансових розслідувань Сергій Дзяний.

Грамоти Хмельницької обласної ради отримали заступник начальника управління правової роботи Тетяна Кучерява, заступник начальника управління оподаткування та контролю окремих об’єктів і операцій Володимир Підгірний, заступник начальника Славутської ОДПІ Світлана Чиж та співробітник оперативного управління В’ячеслав Жугда.

«Переконаний, що стратегічні напрямки розвитку Міністерства доходів та зборів України активно реалізуються нашим колективом. З початку року на Хмельниччині надходження до зведеного бюджету перевершили двомільярдний рубіж, ми маємо сприятливий інвестиційний клімат, хороші партнерські стосунки з бізнес-активом краю», - зазначив у вітальному слові очільник регіонального представництва Міндоходів Володимир Михалчич.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Хімік" переміг "Вентспілс"
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ