На Хмельниччині у Деражнянському райвідділі міліції відкрили Дошку пошани ветеранів ОВС

На Хмельниччині у Деражнянському райвідділі міліції відкрили Дошку пошани ветеранів ОВС

24.08.13 12:35 0 1185
До Дня незалежності України в Деражні у місцевому відділку міліції урочисто відкрили почесну дошку під назвою «Честь і шана ветеранам та пенсіонерам Деражнянського райвідділу міліції».

Цей день став особливим для ветеранів та пенсіонерів, які у різні часи працювали у підрозділі, адже їм в черговий раз довели, що наставників пам‘ятають і дякують за внесок у розбудову правової держави.

В урочистостях з цієї нагоди взяв участь начальник управління МВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк. Виступаючи перед особовим складом та ветеранами, він зазначив, що колектив Деражнянського райвідділу завжди вважався одним із кращих в області. Його працівники та керівники користуються заслуженим авторитетом та повагою, а ветеранська організація райвідділу, очолювана з 2001 року ветераном ОВС Василем Сидоруком, безумовно, є найпотужнішою в області.

За словами начальника Деражнянського райвідділу міліції Віктора Шуляренко, який став ініціатором створення почесної дошки, він хотів, щоб вона стала важливим елементом у вихованні молодих працівників в найкращих традиціях колективу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У міській раді привітали ...
Наступна новина: День Державного Прапора ...

КОМЕНТАРІ