На Хмельниччині до Дня незалежності України нагородили кращих працівників міліції

На Хмельниччині до Дня незалежності України нагородили кращих працівників міліції

24.08.13 12:21 0 1015
Понад 60 співробітників органів внутрішніх справ Хмельницької області отримали нагороди до Дня незалежності України за сумлінне виконання службових обов‘язків.

З них п‘ятеро були заохочені правами Міністра внутрішніх справ України, троє отримали нагороди від голови обласної адміністрації, а четверо були заохочені головою обласної ради депутатів.

Урочисте зібрання з нагоди загальнонаціонального свята розпочалося зі звернення до правоохоронців начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергія Шутяка, який зазначив: «Роки становлення молодої самостійної держави були непростими. Наша країна пережила політичні та економічні кризи, безліч стратегічних реформ. Але незалежна Україна все ж вистояла на карті світу. Вистояла саме завдяки кожному з вас, кожному з простих українців, які повірили в свою державу».

Очільник обласного міліцейського відомства подякував своїм підлеглим за зроблений кожним з них внесок в загальнонаціональну справу по збереженню законності і правопорядку в державі та нагадав, що, як господарі суверенної України усі ми маємо перейнятися почуттям власної причетності до того, що ми одержуємо у спадок, що чекає наші майбутні покоління.

Слід зазначити, що і начальник обласного управління міліції цього дня теж отримав нагороду — почесний знак ПАП ОВС України І-го ступеня за сприяння розвитку профспілкового руху в ОВС, який йому вручив голова обласної організації ПАП ОВС Хмельниччини Микола Шпичко.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В серпні на Львівщині ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ