Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулося урочисте підняття Державного Прапора

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулося урочисте підняття Державного Прапора

24.08.13 11:36 0 983
День Державного Прапора України є символом здійснення споконвічних прагнень до національного відродження, вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України.

З нагоди цього свята на території державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська відбулося урочисте підняття Державного Прапора за участі керівництва та працівників Управління, що стало першим заходом, приуроченим до відзначення свята української державності - Дня Незалежності України.

Також 23 серпня в Івано-Фра­нківську на Вічевому майдані відбулись урочистості з нагоди від­з­начення Дня Держа­вного Прапора, в яких взяли участь заступник голови Іва­но-Франківської ОДА Роман Іваницький, заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Верес, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, представники органів державної влади, грома­д­сь­кості та молодіжних організацій міста.

Після церемонії освячення но­вого полотнища Державного Прапора України та молитви на честь україн­ського знамена перші особи області пі­д­няли над Івано-Франківськом найбі­льший прапор міста.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На щедрій гостині в ...
Наступна новина: Дізнатися про Луцьк більше ...

КОМЕНТАРІ