В Івано-Франківській області про особливості ведення підприємницької діяльності-на семінарі для незайнятих галичан

В Івано-Франківській області про особливості ведення підприємницької діяльності-на семінарі для незайнятих галичан

24.08.13 11:52 0 899
З метою популяризації підприємництва серед зайнятого та незайнятого населення, профілактики молодіжного безробіття та підтримки підприємницької ініціативи громадян у Галицькому районному центрі зайнятості проведено семінар для незайнятого населення за участю фахівців Державної податкової інспекції у Галицькому районі .

Під час даного заходу громадян було ознайомлено з порядком державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців. Присутніх проінформовано про діючі системи оподаткування, спрощену систему оподаткування для суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, особливості роботи на загальній системі оподаткування, тощо. Фахівці Міндоходів розповіли про основи започаткування та ведення підприємницької діяльності. Наголошувалося на важливості легалізації роботи найманих працівників, дотриманні законодавчо встановлених розмірів заробітної плати.

Під час заходу, крім питань розвитку малого підприємництва, мова йшла і про нові сервіси Міністерства доходів і зборів, функціонування центрів обслуговування платників податків, порядку подання звітності в електронному вигляді та отримання безкоштовних електронних ключів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відкрита обласна Дошка ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ