Учні Львівської лінгвістичної гімназії презентували чуттєву пісню про запобігання агресії у дитячому середовищі

Учні Львівської лінгвістичної гімназії презентували чуттєву пісню про запобігання агресії у дитячому середовищі

24.08.13 11:12 0 925
23 серпня, у Будинку вчених відбулась презентація пісні «Не смійся з мене». Композиція є складовою проекту «Повага дією», який підтримали знані українські музиканти. Зокрема, свого часу легенда американського фольку Пітер Ярроу написав цю пісню з метою запобігання агресії у дитячому середовищі, а відома українська співачка Марія Бурмака переклала і заспівала цей шедевр українською мовою.

За ініціативи голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука, 36 учнів Львівської лінгвістичної гімназії побували у адміністрації Президента на запрошення Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка, та виконали там цю відому композицію. Опісля – презентували пісню львів’янам. У заході взяла участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів.

«Дуже часто маємо приклади, коли діти дають поради дорослим. І хоча ми не завжди дослуховуємося до них, ці слова щирі, і йдуть від самого серця, відтак є правильними та влучними, – наголосила Ірина Романів, – Фізичний біль минає, а от душевний біль, який отримано через приниження, залишається на довго», – додала вона.

Довідка.

„Повага Дією” (Operation Respect) – це неприбуткова організація, головною метою роботи якої є забезпечення кожної дитини безпечним, турботливим та шанобливим навколишнім середовищем, де академічний, соціальний та емоційний розвиток дитини може проходити без знущань, цькувань та насильства. Заснована Пітером Ярроу з легендарної фольклорної групи „Пітер, Пол та Мері”, Організація поширює освітні ресурси, які призначені для створення клімату, що зменшує емоційну і фізичну жорстокість дітей, а також на шкільному рівні займається соціальним та емоційним навчанням дітей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Орден святого ...
Наступна новина: В Чернівцях відбувся ...

КОМЕНТАРІ