В Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного підняли найбільший прапор в Україні

В Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного підняли найбільший прапор в Україні

24.08.13 12:26 0 959
23 серпня, з нагоди Дня Державного прапора України в Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного, з ініціативи голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука, урочисто підняли найбільший в Україні прапор. Національний символ-рекордсмен внесений до книги рекордів України та у довжину сягає 21,6 м. й 14,4 м. завширшки. Вперше його було піднято в Євпаторії 2008 року.

Участь в урочистостях взяв заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький, начальник Академії Сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук, військовослужбовці Львівського гарнізону, представники громадськості.

З нагоди Свята Василь Бахмацький привітав усіх мешканців Львівщини та військовослужбовців. «Такі заходи обов’язково відбуватимуться й надалі, адже ми повинні пишатись та перейматись гордістю за свою державу», – зазначив він.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук також висловив переконання, що сьогоднішній захід стане традицією та невдовзі стяг-рекордсмен підійматиметься й в інших містах України.

Зазначимо, стяг України також замайорів у повітряному просторі міста Львів. Вертоліт із державним символом пролетів над Академією та центральною частиною міста.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Над Командуванням ВМС ...
Наступна новина: Луцьк об’єднує землі ...

КОМЕНТАРІ