Свободівці Радехівщини взяли участь в освяченні Державного Прапора України

Свободівці Радехівщини взяли участь в освяченні Державного Прапора України

24.08.13 11:54 0 956
23 серпня 2013 року члени Радехівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у святкуванні Дня Прапора України. На святкуванні також були присутні представники инших опозиційних політичних сил, районної влади, громадськости, студенти та школярі.

Під час святкувань священики церкви Святого Миколая міста Радехова освятили синьо-жовтий стяг, привітали всіх учасників зі святом і благословили усіх на подальшу працю в розбудові молодої суверенної держави України. Також відбулося спільне Богослужіння за Україну та єдність українського народу. Після освячення синьо-жовтий прапор було піднято перед Народним домом Радехова, на центральній площі, що носить ім'я Василя Стуса.

За ініціятиви заступника Радехівської районної організації ВО "Свобода" Юрія Щудла для святкового настрою символічно причіпляли учасникам свята нагрудні синьо-жовті стрічки – як символ Державного Прапора України.

Після урочистостей відбулося мистецьке дійство із вітальними віршами та піснями у виконанні учасників художньої самодіяльности районного будинку "Просвіта".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Тернопільщині, як і по ...

КОМЕНТАРІ