Керівництво міліції Львівщини привітало кОлег з Днем незалежності та відзначило кращих працівників

Керівництво міліції Львівщини привітало кОлег з Днем незалежності та відзначило кращих працівників

24.08.13 11:43 0 2645
З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці Незалежності України у Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулися урочисті заходи, під час яких було нагороджено кращих працівники органів внутрішніх справ.

Зустріч керівництва ГУ МВС України у Львівській області з працівниками органів внутрішніх справ розпочалася з хвилини мовчання – на знак пам’яті про тих, хто загинув, виконуючи свої службові обов’язки. Саме напередодні, 22 серпня, відбулися поминальні заходи за загиблими працівниками міліції.

Звертаючись до колег, виконуючий обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Кундик Василь Васильович зазначив, що День Державного прапора України та День Незалежності України – це великі свята для кожного громадянина нашої держави.

«22 роки незалежності – це невеликий строк життя нашої держави. Можливо, у 22 роки людина ще юна, але вже міцно стоїть на ногах. З цим великим святом хочу привітати весь особовий склад, їхні сім’ї, родини. Адже кожен знає, скільки наших попередників віддали життя, пролили кров для того, щоби Україна була незалежною. Але у 1991 році Бог дарував нам таку довгоочікувану самостійність», - зазначив Василь Кундик.

Виконуючий обов’язки начальника міліції області закликав кожного з працівників органів внутрішніх справ до невтомної праці, засвідчуючи тим самим українським громадянам, що міліція стоїть на захисті їхніх конституційних прав і свобод.

Після вітальних слів, начальник Управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області Зарічний Олег Андрійович зачитав Наказ Міністра внутрішніх справ України Захарченка Віталія Юрійовича про нагородження відомчими відзнаками працівників ОВС області до Дня Незалежності України. Так, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків нагрудним знаком «За відзнаку у служби» нагороджено підполковника міліції Демківа Андрія Романовича – старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах відділу управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та підполковника міліції Лівандовського Василя Івановича – старшого слідчого в особливо важливих справах – криміналіста слідчого управління.

Разом з тим Почесну Грамоту МВС України отримав майор міліції Краєвський Іван Васильович – начальник штабу Франківського районного відділу. Крім того, Грамоту МВС України вручили майору міліції Гарасиму Павлу Станіславовичу – заступнику начальника управління – начальнику кримінальної міліції Львівського міського управління міліції та майору міліції Лозу Павлу Михайловичу – начальнику сектору карного розшуку Кам’янка-Бузького районного відділу.

Подякою МВС України нагороджено: підполковника міліції Карпінця Андрія Ярославовича – заступника начальника ГУ МВС України у Львівській області; підполковника міліції Кудлака Андрія Богдановича – начальника відділу управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю; майора міліції Гавриха Андрія Ярославовича – старшого інспектора відділу управління кадрового забезпечення.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Посадові особи одного з ...

КОМЕНТАРІ