Житомирщина: на Любарщині відкрито новий дитячий садочок

Житомирщина: на Любарщині відкрито новий дитячий садочок

24.08.13 11:42 0 845
Житомирщина посідає перше місце за кількістю новозбудованих і відновлених дитячих садочків. Затишне приміщення, комфортні умови для виховання і навчання цього разу отримали дітлахи с. Липне, що в Любарському районі.

У селі проживає багато дітей дошкільного віку, тому місцева громада на чолі з сільським головою Марією Присяжнюк перейнялася питанням забезпечення дітлахів гарними умовами для розвитку.

Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, який побував на відкритті дошкільного дитячого закладу, за минулих два роки в області відновлено роботу 104 дитячих закладів, а вже у цьому році – понад 4 десятки. На думку Ярослава Дмитровича, садочку, який було відкрито 22 серпня на Любарщині, можуть позаздрити навіть дітлахи з Житомира чи Бердичева. Тут все зроблено для дитини, багато вільного простору. З 1 вересня перша група дітей в новому ошатному садочку почне навчання по програмі дошкільної освіти.

За словами голови Любарської райдержадміністрації Віктора Захарчука, відновлювальні роботи тривали протягом 1,5 року. Їх вартість склала близько 800 тис. грн. з державного бюджету, близько 300 тис. грн.. надійшло від спонсорів. Новий дитячий садочок зможе прийняти 50 дітей.

Оскільки урочиста подія сталася напередодні нового навчального року, очільник району, відповідаючи на запитання журналістів, зазначив, що в районі успішно реалізовуються настанови Президента України щодо належної підготовки до нового навчального року - абсолютно всі навчальні заклади стовідсотково готові розпочати навчальний процес.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ