За результатами роботи за 7 місяців поточного року, як повідомляє департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації, індекс продукції харчової промисловості області склав 108,1%, обсяг реалізованої продукції нараховує 2,6 мільярди гривень. Найкраще спрацювали м’ясопереробна (102,1%), борошномельно-круп’яна (101,8%), молокопереробна (100,8%), та рибопереробна (107,7%) галузі промисловості. Із найважливіших видів продуктів харчування у 4 рази збільшено випуск сиру свіжого неферментованого, у 1,3 раза - ковбасних виробів, в 1,3 раза – круп, в 1,1 раза - йогуртів. Виробництво пива солодового збільшено – у 1,5 раза.
Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє також, що в сільськогосподарських підприємствах області поголів’я великої рогатої худоби м’ясного напряму продуктивності нараховує 7,7 тис. голів. Це третій показник в державі після Чернігівської та Волинської областей.
Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Рятувальників Львівщиини ...
Наступна новина: На Ужгородщині виявили ...