У Житомирі відзначили одне з найголовніших свят незалежної України - День Державного Прапора

У Житомирі відзначили одне з найголовніших свят незалежної України - День Державного Прапора

24.08.13 11:58 0 821
З 2009 року 23 серпня, у День Державного прапора України, по всій країні проводиться офіційна церемонія підняття прапору. Жовто-блакитний стяг у Житомирі було піднято на майдані С.П.Корольова, куди прийшли голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, інтелігенція, громадськість, молодь. Святковою ходою учасники урочистого дійства вирушили до погрудь і пам’ятників М. Грушевському, В.Чорноволу, І.Франку, Т. Шевченку.

Очільник області, спілкуючись із журналістами, висловив побажання, щоб усі українці по-справжньому любили й оберігали свій прапор – велику державну святиню. « на Житомирщині, у кожному куточку, в трудових колективах, громадських організаціях, люди відзначають свято, - каже Сергій Рижук. - І хочеться, щоб це було одне з найбільших свят, що символізують незалежність України. З давніх-давен стяг був не тільки символом, а завжди стояв попереду всіх трудових звитяг і перемог».

Підняття прапора, що відбувається в урочистій обстановці, коли звучить державний гімн, сповнює серця людей гордістю за Україну, за Житомирщину, за свою величну історію і гарне майбутнє, яке треба будувати усім разом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: Тарас Гупало: "У ...

КОМЕНТАРІ