Бійців ВВ нагородили за бездоганну службу в курортний сезон

Бійців ВВ нагородили за бездоганну службу в курортний сезон

24.08.13 16:51 0 802
На базі сімферопольської бригади внутрішніх військ МВС України підбили підсумки та заохотили кращих військовослужбовців, які несли службу в курортний сезон на території Автономної республіки Крим.

Високий професіоналізм, компетентність та відданість своїй справі – і це ще не повний список характеристик, які надавали місцеві жителі та гості курортних міст діям військових правоохоронців.

У період курортного сезону військовослужбовці пильно та якісно несли службу з охорони громадського порядку. Ними затримано за підозру у скоєні кримінального правопорушення 44 особи; за скоєння адміністративних правопорушень – 281 особу; повернуто майна на суму близько 28 тисяч грн. Щоденно до несення служби залучалось 330 військовослужбовців внутрішніх військ, які виконали більше 130 завдань.

- Протягом всього часу ви професійно та якісно виконували завдання, які перед вами поставила держава та командувач внутрішніх військ. Про це свідчать відгуки громадян щодо спокою на вулицях наших міст. Дякую за службу, - відзначив генерал-майор Микола Балан.

Від імені начальника Головного управління генерал-майора міліції Михайла Слєпаньова та керівництва кримської міліції заступник начальника - начальник міліції громадської безпеки ГУМВС України в АР Крим полковник міліції Олександр Кузнєцов подякував військовослужбовцям внутрішніх військ за сумлінну та професійну роботу.

Він також зазначив, що цього річ військовослужбовці ще раз підтвердили той факт, що військова служба є невід'ємною частиною в боротьбі з порушниками Закону.

За високий професіоналізм та якісне несення служби під час курортного сезону кращі військовослужбовці були нагороджені командуванням Кримського ТрК та представниками ГУМВС України в АР Крим почесними грамотами та цінними подарунками.

КТрК ВВ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Напередодні Дня ...
Наступна новина: Херсонські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ