Міліція в посиленому режимі охоронятиме громадський порядок під час футбольного матчу

Міліція в посиленому режимі охоронятиме громадський порядок під час футбольного матчу

24.08.13 17:47 0 971
Під час футбольного матчу, 24 серпня, на столичному стадіоні «Динамо», 964 працівника міліції та військовослужбовців ВВ МВС України охоронятимуть громадський порядок у місті.

24 серпня на столичному стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги «Арсенал» (Київ) та «Іллічівець» (Маріуполь).

Під час цього заходу на прилеглій до стадіону території та в центральній частині міста 964 працівники міліції та військовослужбовці ВВ МВС України охоронятимуть громадський порядок.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, а також вільного пересування вболівальників до стадіону "Динамо" Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автомобілі на тротуарах, прилеглих до стадіону вулиць.

Столичні правоохоронці закликають вболівальників поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оперативники затримали ...
Наступна новина: У Львові інспектор ДАІ ...

КОМЕНТАРІ