На Миколаївщині за невиконання рішення суду відкрито кримінальне провадження

На Миколаївщині за невиконання рішення суду відкрито кримінальне провадження

24.08.13 18:25 0 3046
Працівники міліції забезпечували правопорядок та не допустили правопорушень стосовно учасників господарського спору.

У ЗМІ була розповсюджена інформація про те, що працівники міліції начебто перешкоджають зборові урожаю працівниками «Агрофірми Корнацьких».

Як раніше повідомлялося, до чергової частини Первомайського міськвідділу УМВС України в Миколаївській області надійшло звернення від представника ТОВ «Партнер-Агро». У ньому йшлося про те, що працівники «Агрофірми Корнацьких», порушуючи постанову суду, збирають врожай на полях, які їм не належать.

Прибувши на місце події, правоохоронці зафіксували, як працівники відділу Державної виконавчої служби Первомайського міськрайонного управління юстиції зачитували працівникам «Агрофірми Корнацьких» постанову суду про заборону будь-яких дій на спірних сільськогосподарських територіях до остаточного рішення суду. Проте, не зважаючи на судову заборону, працівники агрофірми продовжили збирати врожай.

За фактом самоправного збору врожаю було відкрите кримінальне провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України.

23 серпня 2013 року співробітники міліції знову виїхали до вищезазначеного поля, аби з’ясувати у водіїв сільськогосподарської техніки, чи ознайомлені вони із ухвалою судового органу про заборону збирання врожаю.

Працівники агрофірми відмовились відповідати на будь-які запитання правоохоронців, зазначили про те, що їм надані відповідні розпорядження їх керівництвом, та продовжили збирати врожай.

За фактом невиконання рішення суду розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 382 (Невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України.

Міліція ще раз наголошує на тому, що дії правоохоронців мають на меті виключно забезпечення громадського порядку та недопущення правопорушень.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер Сан-Дієго у США ...
Наступна новина: США: досі незрозуміло, чи ...

КОМЕНТАРІ