На Київщині відкрили новий гуртожиток для контрактників внутрішніх військ

На Київщині відкрили новий гуртожиток для контрактників внутрішніх військ

24.08.13 19:02 0 996
Напередодні Дня Незалежності України у навчальному центрі внутрішніх військ МВС України в селі Нові Петрівці відбулось урочисте відкриття нового гуртожитку для військовослужбовців за контрактом військової частини спеціального призначення «Барс».

Зведення двоповерхової будівлі було розпочато в березні 2012 року. Проектна місткість гуртожитку складає 46 ліжко-місць. Усі кімнати та місця спільного користування оздоблені у відповідності до найсучасніших вимог.

Будівництво гуртожитку здійснювалось в рамках реалізації програми переведення внутрішніх військ МВС України на службу на контрактній основі. Введення його в експлуатацію дозволить значно покращити стан забезпечення житлом молодих військовослужбовців за контрактом.

Привітати військовослужбовців з новосіллям прибув директор Департаменту матеріально-технічного забезпечення Міністерства внутрішніх справ України Павло Зінов. Вітаючи новоселів командувач внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Станіслав Шуляк запевнив, що турбота про поліпшення соціально-побутових умов військовослужбовців і в подальшому залишатиметься одним з основних напрямків діяльності керівництва військ.

Від імені військовослужбовців подяку за дарунок до свята висловив сержант Володимир Клочко, який від мешкатиме у своїй власній новій кімнаті.

За традицією священик отець Святослав освятив усі приміщення гуртожитку та благословив жителів, побажавши їм тепла й затишку в нових оселях.

Хвилююча мить – перерізання стрічки почесними гостями свята, яких новосели зустріли традиційним караваєм.

Після закінчення мітингу щасливі власники нових кімнат приступили до приємного господарського клопоту в щойно отриманих кімнатах.

Богдан Гаврис,

фото Романа Герасименка,

прес-служба ГУВВ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: досі незрозуміло, чи ...
Наступна новина: Правоохоронці спроможні ...

КОМЕНТАРІ