Правоохоронці спроможні захистити людей, оскільки народилися, виросли і живуть поруч із ними, - Віталій Захарченко

Правоохоронці спроможні захистити людей, оскільки народилися, виросли і живуть поруч із ними, - Віталій Захарченко

24.08.13 19:21 0 1035
Вітаючи українців і підлеглих зі святом - Днем Незалежності України, Міністр внутрішніх справ висловив також упевненість, що щоденна і копітка робота правоохоронців обов'язково призведе до підвищення рівня до них довіри громадян країни.

"У цей день, коли народ України, відзначає свято своєї Незалежності, співробітники міліції пильно несуть службу з охорони громадського порядку", - зазначив Віталій Захарченко.

За його словами, правоохоронці здатні забезпечити стабільність і захищеність співвітчизників, іноді, правда, це трапляється шляхом самопожертви.

Глава відомства нагадав, що за роки існування Незалежності України при виконанні службових обов'язків з охорони громадського порядку і боротьби зі злочинністю загинули 309 правоохоронців і 5227 - були поранені.

У той же час, Міністр висловив упевненість, що найбільше свято країни - це той ланцюг, який об'єднує схід і захід, шахтарів і хліборобів, різні політичні рухи в єдину дружню українську родину і наповнює кожного гордістю і патріотизмом за землю, на якій вони народилися і живуть.

Віталій Захарченко побажав усім громадянам країни та їх захисникам щастя, здоров'я, благополуччя, добробуту та натхнення у важкій роботі в ім'я процвітання Української держави.

За результативне розслідування найбільш резонансних і тяжких злочинів кращі правоохоронці відомства були заохочені державними та відомчими нагородами.

У цей день співробітників міліції також привітали визнані зірки української естради - народна артистка України Наталія Бучинська, заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки, а також творчий колектив академічного ансамблю Державної Прикордонної служби України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За фактом пограбування ...

КОМЕНТАРІ