За фактом пограбування громадянина Любарця міліція відкрила кримінальне провадження

За фактом пограбування громадянина Любарця міліція відкрила кримінальне провадження

24.08.13 19:40 0 1154
Тілесних пошкоджень пограбований не отримав. Неподалік від місця події правоохоронці виявили частину викрадених у чоловіка речей. Міліція здійснює досудове слідство.

23 серпня до Нововолинського міськвідділу УМВС України у Волинській області надійшла заява від 57-річного Василя Любарця, жителя Києва. Він повідомив про те, що 22 серпня близько 22-ї години на автостанції у місті Нововолинську невідома особа відкрито заволоділа його рюкзаком з особистими речами.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як пояснив потерпілий, він приїхав у місто Нововолинськ до свого знайомого. Доки потерпілий спілкувався зі знайомими на території автостанції міста, невідома особа відкрито заволоділа його рюкзаком, який він залишив без нагляду. У рюкзаку, зі слів потерпілого, знаходився ноутбук, документи, кредитні картки та гроші у сумі 1 тисячі гривень. Слід зазначити, що тілесних ушкоджень потерпілий не отримав.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівниками міліції неподалік від місця злочину, на вулиці, було знайдено викрадений рюкзак. Проте ноутбука та документів у ньому не виявилося.

За даним фактом слідчим відділом Нововолинського міськвідділу внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці спроможні ...
Наступна новина: Єгипет: прихильники Мурсі ...

КОМЕНТАРІ