Луцьк святкує День Незалежності України

Луцьк святкує День Незалежності України

24.08.13 13:15 0 1017
Найбільше державне свято нашої країни – День Незалежності у Луцьку розпочалося зі святкових богослужінь в усіх храмах міста.

На вулиці Лесі Українки розташувалася «Мистецька вулиця». Народні майстри пропонують учасникам свята різноманітні вишиванки, вироби з глини, соломи, плетіння бісером, прикраси та інші вироби декоративно-прикладного мистецтва.

На Театральному майдані медовари запропонують скуштувати пивні меди, медівку, медовий квас. Протягом дня лучан зі святом вітатимуть творчі колективи нашого міста. На Театральному майдані о 18.00 розпочнеться великий святковий концерт «З Україною в серці».

У центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки для відвідувачів гратиме духовий оркестр, виступатимуть рок-гурти, відбудуться змагання на спортивних снарядах, жонглювання з футбольним м’ячем, конкурс малюнків та інші заходи для дітей.

Лучани та гості міста можуть також завітати до Луцького замку. Там триватиме мистецьке дійство «Мистецький простір у Луцькому замку»: виконання композицій на дзвонах, презентація фото- та художніх виставок, знайомство з художниками Луцька, презентація логотипу Державного історико-культурного заповідника у м. Луцьку, презентація книг про Луцький замок, наше місто і Волинь та інші заходи. Діятиме Козацький стан, співатимуть козацьких та повстанських пісень.

Запрошуємо лучан та гостей гарно відсвяткувати День Незалежності України .

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі примара ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ