Свердлильний верстат Metalmaster DPH 16

Свердлильний верстат Metalmaster DPH 16

25.08.13 01:27 0 1869
Сверлильний настільний станок - це невеликий за розмірами і масою верстат, що представляє собою один з найбільш затребуваних типів промислового обладнання. Його основне призначення - це свердління отворів (як наскрізних, так і глухих, в середньому, до 16 мм) зі зняттям стружки. За допомогою верстатів даного типу також здійснюється розсвердлювання, зенкування, розгортання і нарізування метричної різьби у виробах з чорних і кольорових металів, а також неметалічних матеріалів.

Одним із таких свердлильних верстатів є Metalmaster DPH 16. Він має ряд переваг, які необхідні для якісного виконання робіт. Наявність лазерного покажчика дозволяє точно розмістити заготовку на робочому столі. Швидкість обертання шпинделя має плавний механізм регулювання, що дає можливість вибрати необхідний режим. Для виконання складної обробки передбачені функції нахилу і повороту робочого столу. Верстат такої моделі застосовується для свердління наскрізних і глухих отворів, а також для розточування та зняття фасок. Хід столу - 360 мм. Діаметр стійки - 72 мм.

Свердлильний верстат Metalmaster DPH-16 призначений для свердління (глухих і наскрізних циліндричних і конічних отворів), зенкерування, зняття фасок, розгортання, розточування. Верстат складається з свердлильної головки з панеллю управління, товстостінній колони великого діаметру, рухомого столу з радіальними кріпильними пазами і литого підстави.

Висока плавність ходу забезпечується шліфованими алюмінієвими шківами і зубчастими приводними ременями. Швидкість обертання шпинделя регулюється безступінчатий, поворотом ручки на бічній стороні свердлильної головки. Частота обертів відображається на цифровому індикаторі свердлильної головки.

На панелі управління розташовані кнопки пуску і зупинки, а також вимикач цифрового індикатора числа обертів шпинделя і вимикач лазерної розмітки. Покажчик розмітки має форму хреста, що зручно використовувати при свердлінні отворів, розташованих в один ряд.

Подача піноли здійснюється поворотом зірчастої ручки. Верстат забезпечений покажчиком глибини свердління з можливістю виставлення точки відліку.

Верстат Metalmaster DPH-16 оснащений поворотним розсувним захисним екраном.

Для закріплення заготовки верстат Metalmaster DPH-16L обладнаний круглим литим столом з кріпильними пазами. Стіл переміщається уздовж опорної колони і фіксується гвинтовий ручкою. Кріплення робочого столу передбачає можливість його нахилу. Стіл оснащений шкалою-кутоміром, що дозволяє задавати кут повороту заготовки. У випадку роботи з габаритними заготовками стіл відводиться убік і закріплення деталі здійснюється на опорній плиті, що представляє собою литий прямокутний робочий стіл з поздовжніми Т-подібними пазами.

Особливості

Закритий привід
Ремінний привід закрито кожухом, який запобігає потраплянню сторонніх предметів всередину.

Цифрова індикація
Число обертів шпинделя відображається на цифровому дисплеї

. Безпека
Під час роботи обертається шпиндель закрито пластиковим екраном, що захищає оператора від отримання травм.

Кріплення до поверхні
У підставі свердлильного верстата Metalmaster DPH 16 передбачені отвори для кріплення на поверхню стола або верстата.

Переваги

Надійна конструкція;
Плавне регулювання швидкості обертання;
Лазерний покажчик;
Можливість нахилу і повороту робочого столу;
Зручне управління;
Точне завдання параметрів обробки;
Довгий термін служби.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Львів: директора ...
Наступна новина: Дитячі футбольні команди ...

КОМЕНТАРІ