З нагоди Дня Незалежності України, відбулося урочисте покладанні квітів до пам’ятників видатним діячам української історії

З нагоди Дня Незалежності України, відбулося урочисте покладанні квітів до пам’ятників видатним діячам української історії

25.08.13 11:18 0 986
Львівщина святкує День Незалежності України. Вранці 24 серпня 2013 року у храмах області відслужили молебні «За Україну». Після цього – за участю першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича та заступника голови облдержадміністрації Василя Бахмацького, а також керівників структурних підрозділів ОДА відбулися урочисті покладання квітів до пам’ятників видатним діячам української історії В.Чорноволу, М.Грушевському, Т.Шевченку.

“Україні вдалося чимало досягти упродовж нелегких років утвердження Незалежності, – зазначив Богдан Матолич. – ми живемо у державі, яку визнав увесь світ та маємо добрий потенціал для розвитку. Ми пишаємося, що маємо таку Батьківщину, то ж у 22-ий день народження слід берегти її, як власну сім’ю, як найбільший скарб”, – додав Б.Матолич.

Також в рамках відзначення 22-ої річниці Незалежності України у селі Вовчухи Городоцького району Львівської області відбудеться урочисте відкриття пам’ятника Тарасові Шевченку. А ввечері на площі біля пам’ятника Т.Шевченкуу Львові усі охочі матимуть змогу переглянути вуличну виставу «Пропала грамота» за мотивами однойменної повісті М.Гоголя. Вистава організована Творчою спілкою «Прем’єра» за фінансової підтримки з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/hromadski-zahody?album=4&gallery=102

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові відбулись ...

КОМЕНТАРІ