З нагоди Дня Незалежності України у Луцьку відкрито ігрове містечко

З нагоди Дня Незалежності України у Луцьку відкрито ігрове містечко

25.08.13 10:24 0 1205
Біля центрального входу у парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки відбулося відкриття ігрового містечка. Там щоденно з 10.00 до 21.00 будуть працювати розважальні атракціони, надувні батути, дитяче кафе.

Підприємець Алла Рожанська розповіла, що завжди намагалася підтримувати соціальні проекти. Тепер у вихідні – суботу і неділю має наміри безоплатно обслуговувати дітей пільгових категорій. Також організовувати для дітей, що опинилися у скрутному становищі, тематичні розважальні заходи.

«Для маленьких лучан тут готуватимуть багато усіляких смаколиків. Буде великий асортимент млинців, морозива, солодких напоїв», – сказала Алла Рожанська.

На урочисте відкриття дитячого майданчика прийшли юні лучани з батьками. Саме хлопчики і дівчатка разом з міським головою Миколою Романюком перерізали символічну стрічку, яка відкрила дорогу у містечко дитячих мрій, де можна гарно відпочити і порозважатися.

На урочистому відкритті містечка Микола Романюк подякував Аллі Рожанський за чудову ініціативу. «На будівництво цього містечка не витрачено жодної копійки із міського бюджету», – зауважив Микола Романюк.

Він закликав дітей бути будівничими своєї держави. Кожен із них на фундаменті, який готують батьки, повинен покласти свою цеглинку. Саме такою цеглинку для загального добра є містечко, створене Аллою Рожанською, акцентував міський голова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Сирії у справі ...
Наступна новина: рятувальники відзначили ...

КОМЕНТАРІ