У День Незалежності України керівники області та міста поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку

У День Незалежності України керівники області та міста поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку

25.08.13 11:08 0 1167
І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі.

Т.Шевченко

Великий син українського народу, геніальний поет і самобутній художник, мислитель і революціонер-демократ Тарас Григорович Шевченко займає найпочесніше місце в світовій літературі. Серед великих діячів, чиї серця, талант, помисли спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена високої любові до Вітчизни, Шевченко по праву займає одну з найвищих ступенів. Він справедливо вважається одним з найбільших патріотів усіх часів і народів.

Тому у День Незалежності України, у всіх куточках нашої країни лягають вінки і квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко, міський голова Сергій Мельник, заступник голови обласної ради Василь Осадчий, духовенство, представники правоохоронних органів та громадськість міста поклали корзини та квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку з нагоди Дня Незалежності України.

Під час урочистостей керівники області вручили паспорти громадян України 16-річним юнакам та дівчатам.

За словами Вадима Гаврішка, для нього особисто День Незалежності України – це велике духовне й найголовніше державне свято. "Головне нам відчути гордість за країну, й почуття того, що ми живемо в найкращій державі " – відзначив Вадим Дмитрович.

Цього дня, 22 роки тому Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки прийняла Акт про проголошення Незалежності України.

1 грудня 1991 року на референдумі 90% українців проголосували за незалежність України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі сімейна ...
Наступна новина: З нагоди Дня Незалежності ...

КОМЕНТАРІ