На Тернопіллі сімейна сварка ледь не закінчилася трагічно

На Тернопіллі сімейна сварка ледь не закінчилася трагічно

25.08.13 10:58 0 966
Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють 24-річну мешканку обласного центру в нанесенні ножових поранень 31-річному співмешканцю.

Молода жінка - уродженка Заліщицького району, декілька років тому переселилася до обласного центру. Тут зійшлася із місцевим жителем. Зараз на вихованні чоловіка та жінки – півторарічне немовля, та батько з матір’ю не надто дбають про його благополуччя, бо частенько прикладаються до чарки. П’ють, здебільшого, за кошти, що їх отримують на дитину. Зрештою, через це й виник конфлікт. Молода жінка стала звинувачувати співжителя у неробстві, мовляв, не забезпечуєш ні мене, ні дитину. Сварка розгорілася у момент, коли жінка нарізала салат, аби було чим закусити. Застілля довелося перервати викликом швидкої допомоги, бо два удари лезом ножа у живіт стали загрозою для життя потерпілого.

Стосовно жінки відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя потерпілого. У якості запобіжного заходу суд обрав її домашній арешт. За вчинене жінці загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Триває досудове слідство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У День Незалежності України ...

КОМЕНТАРІ