П`яний помічник Народного депутата від Свободи Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська

П`яний помічник Народного депутата від Свободи Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська

25.08.13 16:47 0 1373
П`яний помічник Народного депутата від Свободи Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська Тернопільської області. Грозиться викликати до офіціанат обласного начальника міліції.

Випадково потрапило відео від очевидців, як п`яний помічник Народного депутата України від ВО «Свобода» Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська. На відео видно, що молодий чоловік перебуває в стані сильного алкогольно сп`яніння, свариться з працівником закладу, вживає нецензурну лексику і хизується своєю посадою помічника нардепа-свободівця: «Мені пофіг... викликай обласну міліцію. Вони мені нічого не зроблять...»

Нетверезий помічник нардепа від “ВО Свобода” Михайла Головка не хоче платити гроші за випите в одному із барів Підволочиська Тернопільської області. Грозиться викликати до офіціанта обласного начальника міліції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: «Лікарі без ...
Наступна новина: Вечір боксу у Донецьку. ...

КОМЕНТАРІ