Луцьк: завершився Міжнародний форум мерів інтеркультурних міст «Порт культур»

Луцьк: завершився Міжнародний форум мерів інтеркультурних міст «Порт культур»

26.08.13 09:22 0 976
У сесійній залі міської ради завершив свою роботу Міжнародний форуму мерів інтеркультурних міст «Порт культур».

Луцький міський голова Микола Романюк подякував усім учасникам Форму за те, що приїхали до нашого міста. Висловив вдячність представникам Парламентської Асамблеї Ради Європи, координатору проекту «Інтеркультурні міста» Саулє Ільїних, директору центру розвитку «Демократія через культуру» Олександру Буценку за допомогу в організації заходу.

«Найголовніше у людей змінити стереотип закритості до інтеркультурного діалогу», - зазначив міський голова й додав, що «наше завдання залучати ще більше міст до інтеркультурного об’єднання. Адже тут ті люди, які хочуть чути один одного. А це обов’язково матиме продовження».

Микола Романюк висловив сподівання, що кожен учасник форуму поїде із яскравими враженнями та новими ідеями, й побажав усім продовження гарного відпочинку у нашому місті.

На завершення роботи прийнято декларацію «Форуму мерів інтеркультурних міст «Порт культур». Учасники Форуму декларують своє бажання розвивати відкритість місцевих громад та їхню взаємодію через активний міжкультурний діалог та спільні проекти в різних галузях.

Довідково: На Форум інтеркультурних міст завітали представники з грузинського м. Горі, м. Боткірка (Швеція), м. Женева (Швейцарія), м. Люблін Республіки Польща, а також представники з українських міст Павлоград, Прилуки, Житомир, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Вінниця, Білогірськ та Мелітополь.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд над Мубараком ...
Наступна новина: У Луцьку стартував ...

КОМЕНТАРІ