керівництво Головного управління ДСНС прийняло участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 500-річчя селища Демидівка

керівництво Головного управління ДСНС прийняло участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 500-річчя селища Демидівка

26.08.13 09:11 0 1019
25 серпня пройшли урочисті заходи з нагоди відзначення 500-річчя селища Демидівка. Урочистості пройшли за участю голови обласної державної адміністрації Василя Берташа, першого заступника обласної ради Михайла Кривка, представників силових структур, народних депутатів, численних гостей та громади селища. Делегацію від Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області очолив виконуючий обов’язки начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Сергій Іванович за дорученням начальника обласного управління генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Оглоблі привітав голову Демидівського районної державної адміністрації Володимира Вінічука зі знаменної датою та побажав розвитку і процвітання для населеного пункту.

Також з нагоди ювілею голові району було вручено грамоту та цінний подарунок. Зі своєї сторони керівник районної адміністрації подякував рятувальникам за тісну співпрацю та пообіцяв усіляку підтримку бійцям Держслуби Демидівщини. А на підтвердження своїх слів подарував особовому складу 1-го Державного пожежно-рятувального поста смт. Демидівка сучасну мотопилку за допомогою якої можна більш якісно ліквідовувати наслідки надзвичайних подій.

Після урочистих зборів, відбулася святкова хода сільських громад району та колективів художньої самодіяльності. Завершилося дійство концертною програма за участю колективів обласного народного мистецтва “Пісні рідного краю” та святкового феєрверку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Суд над Мубараком ...

КОМЕНТАРІ