На справжніх літаках побували діти завдяки одеським міліціонерам-транспортникам

На справжніх літаках побували діти завдяки одеським міліціонерам-транспортникам

26.08.13 11:45 0 936
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України на Одеській залізниці познайомили вихованців дитячого притулку «Світанок» з парашутистами на місцевому аеродромі «Гідропорт».

Діти, які втратили батьків, або з тих чи інших обставин опинилися в дитячому притулку, завжди ждуть в гості своїх шефів-правоохоронців, які пропонують їм, як розважальні, так і пізнавальні програми. Раніше це були поїздки у театр, цирк, дельфінарій, Луна-Парк, а на цей раз на запрошення членів авіаспортклубу «Одеса» міліціонери разом з дітьми завітали на аеродром.

Вихованців зустріли Президент авіаспортклубу «Одеса» Костянтин Оборін, інструктор Олег Білюнас та заступник начальника лінійного відділу на ст. Одеса-Головна полковник міліції Ігор Курбанов. Саме Ігор Тельманович, який вже 12 років являється членом клуб і в активі якого більше 300 стрибків з парашутом, був ініціатором запрошення дітей до авіаторів.

Діти віком від 7 до 14 років з великою цікавістю оглянули авіапарк, де було біля десятка літаків, таких як «АН-2», «А-22», «СУ-31 м», «ЯК»-и різних серій, а також уважно вислухали їх характеристики.

Вихованцям була надана можливість посидіти за штурвалом і сфотографуватись на пам’ять.

Як на справжнього героя дивились діти на майстра парашутного спорту Юрія Залевського, за плечима якого більше 7000 стрибків. Він розповів, що його дружина і син також працюють в міліції і вже виконали понад 2000 стрибків з парашутом.

В притулку, на даний час, перебувають чотири дитини з однієї сім’ї - троє з них 13-річна Марина, 11-річний Руслан та 8-річна Саша були самими активними на аеродромі. Руслан під керівництвом інструктора навіть навчився складати справжній десантний парашут.

Після екскурсії дітей пригостили солодощами та соками, а потім на оглядовому майданчику вони з захопленням спостерігали за стрибками інструкторів та парашутистів з висоти 3000 метрів.

15-річна Сабіна поділилась враженнями - вона вперше так близько побачила літаки і навіть побувала в кабіні одного з них, а ця поїздка запам’ятається їй на все життя.

Завідуюча Одеським притулком для дітей «Світанок» Тетяна Кириченко та вихователь Наталя Рубашевська подякували правоохоронцям за організацію чергової цікавої та пізнавальної подорожі для дітей-сиріт.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВС: День Незалежності ...
Наступна новина: У День незалежності України ...

КОМЕНТАРІ