З Днем народження, Луцьк!

З Днем народження, Луцьк!

26.08.13 13:09 0 1033
Наше місто відзначає 928-річницю! Для лучан та гостей було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.

На майданчиках міста відбулися мистецькі та спортивні заходи, книжкові виставки, а також конкурсно-розважальні ігрові програми в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Красивим, барвистим, велелюдним було свято квітів «Луцьк квітучий», а у Луцькому замку відбувся традиційний фестиваль дзвонарного мистецтва «Благовіст Волині».

Творчі колективи демонстрували своє мистецтво у святковому концерті «З днем народження, місто моє!» у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а також в мікрорайонах міста. Вперше лучани мали нагоду познайомитися з традиціями сусідньої держави під час чеських пивних забав «Zatecky Guz«, що відбулися у Луцьку.

Впродовж цих днів на вулиці Лесі Українки та Театральному майдані міста відбувся ярмарок декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, майстер-класи майстрів народної творчості.

На завершення святкувань Луцький міський голова Микола Романюк привітав лучан та гостей з нагоди 928-ї річниці міста.

На честь Дня народження міста відбувся святковий феєрверк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Михайло ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ