Микола Романюк нагородив переможців та призерів Міжнародного авторалі «Дорогами Волині»

Микола Романюк нагородив переможців та призерів Міжнародного авторалі «Дорогами Волині»

26.08.13 13:14 0 983
24-25 серпня на теренах нашої області відбувалося Міжнародне авторалі «Дорогами Волині» серед осіб з особливими потребами на автомобілях з ручним керуванням. Його організували обласна громадська організація «Інваволинь-Нова» (Валентин Шабунін, Михайло Новосад) за підтримки Луцької міської ради, Волинського обласного благодійного фонду «Рідна Волинь», Благодійного фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк».

Стартували учасники змагання 24 серпня від пам’ятника Т.Г. Шевченку на проспекті Волі. Учасники проїхали по маршруту Луцьк-Шацьк-Луцьк.

ж відбулося урочисте нагородження переможців та призерів змагань. Кубки, медалі та цінні подарунки учасники змагань отримали з рук міського голови Миколи Романюка.

Так, перемогу у І класі отримав екіпаж з міста Сміла: Микола Баландін та Наталія Капустян.

У ІІ класі першими дісталися фінішу представники з міста Світловодськ Юрій Гончаренко та Мечіслав Криштафор.

Переможцем у ІІІ класі стали Сергій Кечельніков та Ганна Карпінська (м.Київ).

У абсолютному заліку перемогу здобув екіпаж з міста Світловодськ: Юрій Гончаренко та Мечіслав Криштафор.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував ініціаторам проведення змагань - Валентину Шабуніну та Михайлу Новосаду. Завдяки таким змаганням ви всі можете зустрітися, поспілкуватися між собою. «Те, що ви побували в Луцьку – для нас велика честь. Ви своїм особистим прикладом показали й доказали, що не дивлячись ні на що в цьому житті, якщо хочеш, то всього можна добитися», – наголосив міський голова.

Також Микола Романюк подякував керівнику готельного комплексу «Світязь» Юрію Карвіні за поселення та організацію харчування учасників змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці Тернополя ...
Наступна новина: На турнірі у Польщі ...

КОМЕНТАРІ