В Івано-Франківській області міліція затримала наркозлочинців

В Івано-Франківській області міліція затримала наркозлочинців

26.08.13 13:10 0 909
Перед тим, як затримувати наркоділків, працівники міліції задокументували більше десятка фактів закупівлі «субітексу». На Спаса відбувся заключний етап міліцейської спецоперації. Практично одночасно було затримано чотирьох жителів Івано-Франківська віком від 28 до 35 років. Троє з них уже мають судимості за злочини, пов’язані з наркотиками, та крадіжки. До складу цієї групи входила й 32-річна жінка.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного УМВС полковник міліції Валерій Шнуренко, встановлено особу, яка постачала реалізаторів «субітексом». У діях цієї злочинної спільноти вбачаються ознаки організованості. Всі наркоділки вживають наркотичні речовини. Щоправда, один із них пройшов курс лікування від наркозалежності, оскільки виявилося, що для щоденного вживання дурману йому потрібно було більше коштів, ніж заробляв у наркобізнесі.

Трьох учасників групи судом узято під варту. Стосовно четвертого спільника прийнято рішення відпустити його під заставу на суму 50 тисяч гривень. Молодим людям за збування наркотичної речовини загрожує тривале ув’язнення – до десяти років, із конфіскацією майна. Якщо буде доведено, що вони діяли в складі організованої групи, то покарання може збільшитися до 12 років.

СГЗ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львові згоріла автівка

КОМЕНТАРІ