Андрій Тягнибок: "Кожному з нас потрібно докласти ще чимало зусиль, аби у нас була та Україна, за яку боролись наші предки"

Андрій Тягнибок: "Кожному з нас потрібно докласти ще чимало зусиль, аби у нас була та Україна, за яку боролись наші предки"

26.08.13 13:16 0 928
23 серпня народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свободи" Андрій Тягнибок взяв участь у святкових урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України у Сколівському районі. Вранці свободівець відвідав урочисту сесію Сколівської районної ради. Виступаючи перед присутніми, народний обранець привітав усіх зі святом. "День українського Державного Прапора і День нашої незалежності – це свято мільйонів українців і не лише нашого покоління. Мільйони українців у минулому віддали своє життя за те, що ми маємо. Однак, це святкування не повинно нас заспокоювати, бо форма нашої держави не відповідає її змісту. Кожному із нас, на своєму місці потрібно докласти ще чимало зусиль, аби ми мали ту оспівану та омріяну Україну, за яку боролися наші предки", – зазначив Андрій Тягнибок.

Після святкової сесії в місті Сколе відбулось урочисте підняття Державного Прапора України біля пам'ятника Степанові Бандері. Андрій Тягнибок, звертаючись до громади, розповів, що життєвий шлях провідника ОУН та його сподвижників є добрим прикладом для кожного із нас. "Італійське слово "bandiera" означає "корогва, прапор". Степан Бандера став справжнім прапором української боротьби за незалежність у ХХ ст. Навіть після своєї смерті він і надалі не давав та не дає спокою своїм ворогам. Передусім тому, що залишив після себе багато послідовників, які продовжили його ідеї. Врешті-решт ця безкомпромісність боротьби зі злом, назва якому радянський союз, і призвела до проголошення в Україні незалежності", – наголосив свободівець.

Після урочистостей Андрій Тягнибок, упродовж кількох годин проводив прийом громадян.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ