На Тернопіллі Михайло Головко провів зустріч із працівниками Кременецького тубдиспансеру

На Тернопіллі Михайло Головко провів зустріч із працівниками Кременецького тубдиспансеру

26.08.13 13:07 0 1101
23 серпня 2013 року відбулася зустріч свободівців народного депутата України Михайла Головка й депутата Тернопільської обласної ради Богдана Гачкевича із працівниками Кременецького тубдиспансеру, що у селі Фещуки Кременецького району Тернопільської области.

У ході зустрічі Михайло Головко привітав усіх присутніх із Днем Державного Прапора і Днем Незалежности України, прозвітував про депутатську діяльність, розповів про роботу в паралментському комітеті й на окрузі.

Працівники закладу поділилися із депутатом проблемами у своїй галузі і просять допомоги у їхньому розв'язанні. Медичний заклад є комунальною власністю обласної ради і всі рішення щодо його діяльности мають ухвалювати депутати на сесії ради, проте влада уже вдруге за рік проводить скорочення персоналу.

Михайло Головко під час виступу зазначив: "Аналогічне скорочення медиків уже пробували зробити у Кременці, Почаєві, Максимівцях. Після активного втручання нам вдалося зберегти робочі місця й ці медичні установи. Чергове "пакращення" докотилося й до вас, але спільними зусиллями ми зможемо це зупинити. Незважаючи на те, що на всіх рівнях ухвалено програми боротьби з туберкульозом, боротьба триває лише із працівниками медичної галузі. Чомусь на силові структури гроші є, а на охорону здоров'я дають копійки".

За результатами скарг Михайло Головко спрямує депутатські звернення та запити щодо розв'язаннія проблем, із якими звернулися працівники медичної установи.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: З Днем народження, Луцьк!

КОМЕНТАРІ