Свято Незалежності – разом з виборцями

Свято Незалежності – разом з виборцями

26.08.13 18:15 0 1305
Свято Дня Незалежності України народний депутат Валентин Королюк провів у зустрічах зі своїми виборцями. 24 серпня народний обранець особисто привітав зі святом мешканців Здолбунова, Млинова та Дубна.
Заради справедливості варто відзначити, що місцева влада цьогоріч надавала слово діючому парламентарю, на відміну від цих же свят минулого року. Вдячний за можливість виступити, Валентин Королюк, тим не менш, у свої виступах наголосив: «Сьогодні – 22-а річниця величного свята Незалежності. Та ми повсякчас запитуємо себе: чи маємо ми справжню Незалежність? Чи більше українців стало розмовляти українською мовою в своїй державі? Чи маємо ми боєздатну армію? Чи перестали явні та приховані вороги української державності нищити наші мову, культуру, наші цінності? Зрештою, чи маємо ми в наших тюрмах політичних в’язнів? Бо ж від цього залежить, чи можемо ми вважати себе повноцінною європейською країною. Мабуть, кожен українець щодня, щогодини повинен ставити перед собою ці запитання. І справжню Свободу, справжню Незалежність, про яку мріяли наші пращури, на яку ми насправді заслуговуємо, – нам ще доведеться виборювати».
А в Дубно під час святкування Дня Незалежності Валентин Королюк виконав приємну місію – вручив цінний подарунок сироті, яку взяв особисто під опіку у рамках загальноміської акції «Опіка депутатом сироти». Благородна акція, започаткована міською владою Дубна, до якої долучився і Валентин Королюк, полягає в тому, що кожен депутат міської ради взяв під особисту опіку дитину-сироту. Зокрема, народний депутат опікується талановитою дівчинкою, юною скрипалькою, лауреатом багатьох музичних конкурсів Іриною Кондратюк.

Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка

На фото: Валентин Королюк вручає подарунок Ірині Кондратюк
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: День Дубна: свято вдалося!
Наступна новина: Демидівка святкує 500-ліття

КОМЕНТАРІ