Свердлильний верстат JET JDP-10M

Свердлильний верстат JET JDP-10M

26.08.13 22:10 0 2131
Враховуючи конструктивні особливості, а так само ідеальне співвідношення ціни та якості, можна сміливо стверджувати, що станок сверлильний настільний jet jdp-10m можливо застосовувати як в побутових умовах, так і в умовах малих обсягів виробництва.

Досить прості конструктивні особливості даного верстата не вимагають особливих навичок у керуванні, довговічний термін служби в поєднанні з надійністю визначають верстат свердлильний настільний jet jdp-10m як оптимальне рішення при виборі продукту в даному сегменті. Верхня межа частоти обертання шпинделя верстата забезпечує обробку отворів малого діаметру.

Верстат свердлильний настільний jet jdp-10m забезпечує оптимальне свердління в дерев'яних, пластмасових, металевих заготовках.

Завдяки скороченню основного і допоміжного часу обробки та свердління отворів, за рахунок автоматизованої організації процесу роботи, верстат свердлильний настільний jet jdp-10m у стані істотно збільшити продуктивність праці.

Опис настільного свердлильного верстата JET JDP-10M
Якщо Вам необхідний якісний свердлильний верстат з міцною конструкцією і відмінними виробничими характеристиками, то JET JDP-10M стане для Вас оптимальним варіантом. Цей настільний верстат дозволить робити свердління різних матеріалів з обертовим моментом від 220 до 2450 оборотів за хвилину.

Настільний свердлильний верстат JET JDP-10M має міцну конструкцію, деталі якої відлили з сірого чавуну. Застосування цього металу дозволяє ще й значно знизити рівень вібрації верстата. Робочий стіл також виконаний з аналогічного матеріалу. Він ще й розширений за допомогою спеціального подовження. Його підсумкові розміри становлять 200 на 195 міліметрів. Така робоча поверхня дає можливість працювати на верстаті з досить габаритними заготовками або елементами.

Для кріплення й утримання різних приладдя настільний свердлильний верстат JET JDP-10M має 16-міліметровий бистрозажімний патрон. Для забезпечення плавного ходу шпинделя в конструкції використовується зубчастий ремінь. Він розташований в спеціальному захисному кожусі, який, при необхідності, можна легко відкрити. У комплекті також є міцні лещата. Висоту роботи верстата можна легко регулювати завдяки використанню колони із зубчатою рейкою.

Двигун настільного свердлильного верстата JET JDP-10M працює від електричної мережі з напругою 230 В. Його потужність становить 450 Вт, він асинхронний. Електричний мотор здатний забезпечити крутний момент шпинделя в розмірі від 220 до 2450 оборотів за хвилину. Для зручності розташування заготовок робочий стіл ще і може повертатися на кут від плюс 45 градусів до мінус 45 градусів. Як бачите, верстат був продуманий таким чином, щоб гарантувати комфортну роботу оператора.

Основні особливості

Стіл і підстава з сірого чавуну;
Затиск патрона - 16 мм;
Виліт 127 мм;
Хход 60 мм;
Потужний індукційний двигун 450 Вт;
Клиновий ремінь (зубчастий) для плавного ходу;
Захисний кожух ременя з шарніром для простоти відкриття;
Колона із зубчатою рейкою - зручне регулювання по висоті;
Комплект поставікі: 16 мм патрон, захист патрона і лещата 75х75 мм.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ