Закарпатська область: одна людина загинула та троє травмовані внаслідок ДТП на автошляху «Київ-Чоп»

Закарпатська область: одна людина загинула та троє травмовані внаслідок ДТП на автошляху «Київ-Чоп»

27.08.13 09:10 0 982
26 серпня о 08:25 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Свалявського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 152-му кілометрі траси Київ–Чоп, біля с. Сусково Свалявського району.

За попередніми даними, водій вантажного автомобіля «Рено», мешканець Іршавського району Закарпатської області, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та перекинувся в кювет, що призвело до зіткнення з автомобілем «VW Transporter» під керуванням мешканця Івано-Франківської області 1983 року народження, який рухався в зустрічному напрямку. Далі з пасажирським мікроавтобусом зіткнувся ще вантажний мікроавтобус марки «ІVEKO», що рухався за ним.

В салоні «Фольксвагена» окрім водія знаходилося четверо пасажирів, які прямували із заробітків з Італії додому.

Унаслідок зіткнення, пасажирка мікроавтобуса, мешканка м. Черкаси, загинула на місці, ще троє людей отримали різного ступеню важкості травми та каретами швидкої були госпіталізовані до Свалявської районної лікарні.

На місці події працювали два відділення рятувальників, які за допомогою гідравлічного інструменту деблокували потерпілих та загиблу з понівеченого автомобіля та передали їх до рук медиків.

Водій мікроавтобуса «ІVEKO» також отримав легкі травми, але від госпіталізації відмовився.

Обставини інциденту з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йонас Ерікссон - арбітр ...
Наступна новина: У Тернополі відкрився ...

КОМЕНТАРІ