Тарас Стародуб: "Із села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут"

Тарас Стародуб: "Із села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут"

27.08.13 09:41 0 929
У неділю, 25 серпня, за підтримки Сокальської районної організації ВО "Свобода" в селі Боб'ятин Сокальского району відбулося святкування Дня села.

З нагоди свята у Боб'ятині влаштували святковий концерт за участи народних колективів. Привітати жителів та гостей дійства приїхав депутат Сокальської районної ради від ВО "Свобода" Тарас Стародуб.

Звертаючись до громади, депутат-націоналіст сказав: "з нагоди цього свята, я маю честь передати вам найщиріші вітання від голови Львівської Обласної ради Петра Колодія. Щиро вітаю вас із цим чудовим світлим святом. Усі ми знаємо, що із села починається країна, а тому першочерговим завданням влади зараз має бути відновлення гідного життя саме тут. Дуже прикро, що чинна влада забуває про такі основи будівництва заможної держави. Проте вірю, що довго так не буде і нам вдасться розбудувати життя на селі, аби українці відчували себе господарями на своїм землі. Бажаю добробуту та процвітання вашому селу".

Опісля урочистих заходів в Народному домі Боб'ятина усі бажаючі мали змогу взяти участь в козацьких забавах, які організувала та провела заступник голови Сокальської районної організації ВО "Свобода" Христина Шкаврін. Переможцям конкурсів, які проводилися на святкуванні Дня села, свободівка вручила цінні подарунки від Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ