День Державного Прапора України стрийські свободівці відсвяткували автопробігом

День Державного Прапора України стрийські свободівці відсвяткували автопробігом

27.08.13 10:13 0 903
Святкування Дня Державного Прапора України члени Стрийської районної організації ВО "Свобода" розпочали автопробігом від міста Стрия до села Гірне. Під час автопробігу автівки свободівців майоріли державними стягами України, червоно-чорними прапорами борців за незалежність нашої держави та прапорами із символікою ВО "Свобода". У Гірному сільський голова та молодь розгорнули велике синьо-жовте знамено в центрі села, де продовжилося дійство з нагоди Державного Прапора України.

Виступаючи на святковому вічі заступник голови фракції ВО "Свобода", депутат районної ради Ярослав Радевич сказав: "У час, коли антиукраїнські елементи намагаються переписати нашу історію, коли руйнуються підвалини нашої віри та національної пам'яті, ми зобов'язані гордо тримати наш прапор – прапор, за який вмирали геройською смертю тисячі славних синів та доньок української нації".

Також свободівець Яослав Радевич подякував сільській громаді та голові сільради за те, що ніколи не забувають якого вони роду й шанують традиції української нації.

У заходах на честь Державного Прапора в Гірному також взяли участь вчителі місцевої школи, шкільна молодь, мешканці села.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Львові крадій спочатку ...

КОМЕНТАРІ