Рава-Руські свободівці провели до Дня Державного Прапора України турнір з міні-футболу

Рава-Руські свободівці провели до Дня Державного Прапора України турнір з міні-футболу

27.08.13 08:43 0 1045
23 серпня в місті Рава-Руська Жовківського району відбувся третій, уже традиційний, турнір з міні-футболу до Дня Державного Прапора України. Організував та провів спортивне змагання Рава-Руський міський осередок ВО "Свобода".

Турнір проходив на полі міського стадіону "Локомотив" і тривав впродовж 6 годин. Розпочалось спортивне дійство підняттям державного прапора та урочистим виконанням українського славня.

Всього за спортивну першість змагалось 9 команд. В рамках змагань команди провели 20 матчів. В результаті цікавих та насичених поєдинків перемогу вибороли гравці команди вулиці Грушевського. Срібним призером турніру стала команда Незалежність. Бронзу отримала команда вулиці Вокзальної.

Переможців турніру з міні-футболу нагородили перехідним Кубком та спеціальним призом від Рава-Руської міської організації ВО "Свобода", а призерів та учасників змагань відзначили грамотами від ВО "Свобода".

Нагороджував спортсменів голова міського осередку ВО "Свобода" Микола Зінько. У своєму виступі свободівець наголосив на важливості здорової нації для побудови Української національної Держави. "Ми повинні жити за правилом: в здоровому тілі – здоровий дух. Бо тільки фізичною міцністю, моральною стійкістю та всенародною єдністю ми зможемо відстояти своє одвічне право господарювати на своїй Українській землі. Лише маючи сильне тіло, гострий розум та незламний дух, можна вповні прислужитися для визволення своєї нації. Тому ми зобов'язані невтомно гартувати тіло, розум та силу волі", – сказав Микола Зінько.

Нагадаємо, що Рава-Руська міська організація ВО "Свобода" започаткувала у місті традиційний турнір з міні-футболу, який з кожним роком приваблює все більше учасників. Так, наприклад, минулого року за перемогу змагалось 6 команд, цьогоріч першість виборювало аж 9 команд.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ