На Львівщині затримали викрадачів річкового каменю

На Львівщині затримали викрадачів річкового каменю

27.08.13 08:54 0 1008
У Дрогобицькому районі, 24 серпня 2013 року, дільничні інспектори Дрогобицького міського відділу міліції виявили незаконний видобуток річкового каменю із використанням важкої техніки.

У руслі річки Бистриці у селі Залокоть Дрогобицького району дільничні інспектори міліції виявили екскаватор марки «АТЛАС» та вантажний автомобіль на який завантажувався камінь. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дрогобицького міського відділу міліції.

На прибережній зоні річки правоохоронці виявили чотирьох осіб, які складали річковий камінь на вантажний автомобіль. Транспортні засоби, які виявили правоохоронці, були без номерних знаків.

У ході проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що представник державної структури, особа в обов’язки, якої входить контроль, нагляд та оберігання водних живих ресурсів спільно з іншими особами здійснювали несанкціоновані роботи у водоохоронній зоні по видобутку річкового каменю без жодних відповідних дозволів та погоджень.

Із місця події вилучено екскаватор та вантажний транспортний засіб. Вказану інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань по якому слідче відділення Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області проводить досудове слідство.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У світі наростає тиск за ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ