На Миколаївщині міліція затримала 38-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 3-річного пасинка

На Миколаївщині міліція затримала 38-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 3-річного пасинка

27.08.13 11:14 0 854
Розшукуваний вже встиг виїхати за межі м. Миколаєва та намагався перетнути кордон з іншою державою. Але, завдяки оперативності дій працівників карного розшуку, чоловіка затримали вранці, 26 серпня.

Утім, і така конспірація не врятувала підозрюваного від затримання. Весь особовий склад міліції Миколаївщини був орієнтований на розшук убивці. Упродовж доби правоохоронці відпрацювали усі можливі місця перебування розшукуваного. Слідчим відділенням Центрального райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками п.2 ч.2 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»).

Нагадаємо, 24 серпня 2013 року до чергової частини Центрального райвідділу міліції надійшло повідомлення про смерть трирічної дитини.

22-річна мати хлопчика спочатку пояснювала, що дитина випадково втопилася у ванній під час купання, а лікарі не встигли вчасно надати допомогу. Але її слова правоохоронці поставили під сумнів, бо на тілі малолітнього була велика кількість синців, подряпин та опіків.

Перевіряючи можливі обставини отримання тілесних ушкоджень, співробітники міліції встановили, що смерть дитини спричиив співмешканець матері потерпілого. І незважаючи на те, що ряд доказів вказував на причетність її чоловіка до убивства – жінка довгий час заперечувала цей факт, але в решті решт зізналася.

Вона розповіла, що близько 18.00 години, коли прийшла додому, побачила, як її син лежить на підлозі та не подає ознак життя. На тілі хлопчика були свіжі сліди від побоїв, а її 38-річний чоловік, поводячи себе неадекватно та погрожуючи застосуванням фізичного насильства, швидко пішов з будинку.

За попереднім висновком експерта смерть малолітнього настала в результаті закритої черепно-мозкової травми та крововиливу.

Наразі досудове розслідування триває.

ГЗГ ММУ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Полтавщині у ДТП ...

КОМЕНТАРІ